HTML

Búzafűlé vásárlás

Mindent a csodálatos búzafűléről

A búzafűlé egy csodálatos, természetes forrása a vitaminoknak, ásványi anyagoknak és fehérjéknek. Mégsem ismerjük eléggé.

Értesítő az új bejegyzésekről

RSS feliratkozás

Feliratkozás e-mail értesítőre

E-mail cím:

Gyógyászati megjegyzés

Az oldalainkon bemutatott búzafűlé nem gyógyszer, vagy gyógyászati készítmény. A búzafűlé nem helyettesít gyógyszereket vagy gyógyászati kezelést, csupán a hiányos, helytelen táplálkozást hivatott kiegészíteni. Az oldalon publikált tartalom az interneten és folyóiratokban megjelent leírásokból merít. Felelősséget a tartalomért csak a forrásokig tudunk vállalni.

Licenc

Creative Commons Licenc

Friss topikok

  • BWT: Mióta fogyasztom a Búzafűlét, nagyon ritkán érzem a kellemetlen gyomorsav túltengést, az időjárás ... (2010.03.12. 20:37) Mi a búzafű titka? 1. rész

A férfi meddőség és a búzafűlé különleges faktora, a P4D1

2010.09.14. 23:45 1búzafűlé


Egyre nagyobb társadalmi problémát jelent, hogy a férfiak körében is rohamosan nő a meddőség. Sokáig nem is gondolták az emberek, hogyha egy embrió nem fogan meg az a férfi betegségéből is következhet. Pedig logikus, hisz a fogantatáshoz három dolog szükséges: a petesejt, a méh és a hímivarsejt. Rengeteg tényező áll a háttérben, ami egy férfinél meddőséget okozhat. A civilizációs ártalmak (szmog, stresszes életmód, rossz genetikai háttér, kedvezőtlen szociális helyzet, sugárzás, vegyi anyagok, nehézfémek stb.) Sajátos immunrendszerbeli hiba, amikor a hímivarsejtek nem képesek megérni, érés előtt életképtelenné válnak, vagy elöli őket egy adott immunsejt, mert azt betolakodónak véli. Széles a skála, de a megoldás sok esetben annál egyszerűbb.

Az összes meddőség kb. 40%-a férfi, 40% női eredetű, az esetek 20%-ában mindkét félnél problémák mutathatók ki. A fejlett országokban a párok kb. 10-15%-a szenved fogamzóképesség-zavarban, tehát globális problémáról beszélünk.

Alapvető lenne a gyógyuláshoz a kiváltó okok megszüntetése, ez azonban legtöbbször nem megoldható. Így maradnak a speciális eljárások, illetve a szervezet regenerálása. Teljes méregtelenítése, a sejtfunkciók optimális működésének elérése, a DNS állomány normál állapotának a megőrzése a cél. Ezt kiválóan szolgája a búzafűlé hatóanyag kavalkádja.

A hiányos táplákozásból fakadó problémákat azonnal orvosolni tudjuk, hisz egy tökéletes táplálékról van szó, minden alapvető tápanyagot tartalmaz, amire sejtjeinknek és így ivarsejtjeinknek is szüksége van.

Komoly eredményeket érhetünk el, ha sikerül a meddő férfi szervezetét teljesen mentesíteni a toxikus vegyületektől, amelyek kedvezőtlenül befolyásolhatják az ivarsejtek érését, azok anyagcseréjét. A búzafűlé kiváló méregtelenítő és sav-lúg egyensúlyt stabilizáló anyag. Aktív enzimjei révén képes a vér- és nyirokkeringésen keresztül kijuttatni a toxikus vegyületeket. Így szabadítja meg a hímivarsejtek termelődéséért, fejlődéséért és funkcióképességéért felelős szöveteket a mérgező anyagoktól.

Ami igazán hatékonnyá teszi a búzafűlét a nevezett betegséggel szemben, az a P4D1 faktor. Nemrégiben fedezték fel a kutatók ezt az egyedi anyagot a férfi hímivarsejtekben. Ők felelősek azért, hogy a hímivarsejt genetikai állománya, ami majdan a gyermek genetikai állományának is al része lesz épen elérkezzen úti céljához. Ha a hímivarsejt valami oknál fogva sérül akkor ez a faktor közbelép és kijavítja a degenerálódott részeket. Az a férfi, aki rendszeresen fogyaszt búzafűlevet megnövelheti ivarsejtjeinek a P4D1 faktor ellátottságát és hatékonyan szállhat szembe a meddőséggel.


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://buzafule.blog.hu/api/trackback/id/tr812297109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása