HTML

Búzafűlé vásárlás

Mindent a csodálatos búzafűléről

A búzafűlé egy csodálatos, természetes forrása a vitaminoknak, ásványi anyagoknak és fehérjéknek. Mégsem ismerjük eléggé.

Értesítő az új bejegyzésekről

RSS feliratkozás

Feliratkozás e-mail értesítőre

E-mail cím:

Gyógyászati megjegyzés

Az oldalainkon bemutatott búzafűlé nem gyógyszer, vagy gyógyászati készítmény. A búzafűlé nem helyettesít gyógyszereket vagy gyógyászati kezelést, csupán a hiányos, helytelen táplálkozást hivatott kiegészíteni. Az oldalon publikált tartalom az interneten és folyóiratokban megjelent leírásokból merít. Felelősséget a tartalomért csak a forrásokig tudunk vállalni.

Licenc

Creative Commons Licenc

Friss topikok

  • BWT: Mióta fogyasztom a Búzafűlét, nagyon ritkán érzem a kellemetlen gyomorsav túltengést, az időjárás ... (2010.03.12. 20:37) Mi a búzafű titka? 1. rész

Mi a búzafű titka? 2. rész

2008.07.08. 22:15 1búzafűlé

Fehérjék

A búzafűben valamennyi - a szervezet számára fontos - fehérje nagy mennyiségben megtalálható, melyek együtt is működnek. Az izolált fehérjék bevitele általában hatástalan, néha pedig káros.

Ha az ételben csak kevés esszenciális fehérje fordul elő, a szervezet nem képes a szövetek és a szervezet anyagainak felépítéséhez szükséges sejtépítő köveket előállítani. A búzafűben kb. 25% fehérje fordul elő. Ez lényegében több, mint a tojásban vagy a húsban levő 16%. Nem elég, ha egy élelmiszer sok fehérjét tartalmaz, biológiailag is aktívnak kell lennie.
 
A gabonafűben levő fehérje sokkal könnyebben emészthető, mint a húsban található. A fehérjék fogyasztásánál nem csak a biológiai vegyértékre, hanem arra is gondolni kell, hogy az állati eredetű fehérjékkel egy időben nagy mennyiségű nem kívánt kísérőanyag is kerül szervezetünkbe: a purin, koleszterin és zsírok. A húsban levő purin a húgysav fő forrása. Ez a vesékben, az ízületekben és az inakban raktározódik el, ha túlzottan felhalmozódik, vesekövet és köszvényt okoz. A tiszta fehérjekészítménnyel ellentétben a gabonafű még nagy adagban sem károsítja a vesét.

Szólj hozzá!

Címkék: fehérje búzafű hatóanyag

A bejegyzés trackback címe:

https://buzafule.blog.hu/api/trackback/id/tr87559572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása